Ledige stillinger

Ledig stilling som deltid-, ekstra- og lørdagshjelp søkes til vår butikk på CC Vest

Grensen Sko CC Vest er en del av Grændsens Skotøimagazin A/S. Til sammen er det 13 butikker, og hovedbutikken som ligger i Grensen 12 ble grunnlagt i 1889. Grændsens Skotøimagazin sine butikker er veletablerte med bredt utvalg innen alt av skotøy til barn, damer og herrer, i alle prisklasser og med ekstra fokus på god kundeservice. Grændsens Skotøimagazins butikker har noe for en hver smak og anledning. Deltidsansatt

Fast 18 timer pr.uke. Medarbeideren må kunne arbeide mer etter behov og ved sykdom.

Stillingen innebærer først og fremst kveldsvakter og minst tre lørdager i måneden, i tillegg til ferier.


Ekstrahjelp

Fast 12 timer pr. uke. Medarbeideren må kunne arbeide mer etter behov og ved sykdom. Stillingen innebærer både kveldsvakter og minst tre lørdager i måneden, i tillegg til ferier.


Lørdagshjelp

Fast 8 timer pr.uke. Medarbeideren må kunne arbeide mer etter behov og ved sykdom. Stillingen innebærer fast hver lørdag.


Arbeidsoppgaver

Til vår butikk, Grensen Sko CC Vest søker vi aktive, profesjonelle og engasjerte selgere. Nøkkeloppgaver vil være salg og topp kundeservice. Veilede, inspirere og spre glede til våre kunder. Varepåfylling og forfallende lagerarbeid, samt sikre en ren og ryddig butikk.


Kvalifikasjoner

Erfaring fra butikk, barnehage eller andre serviceyrker er en stor fordel. Gode kunnskaper i norsk, muntlig og skriftlig. Du er over 20 år, er glad i mennesker og trives i et høyt tempo. Du må ha en ekte interesse for salg, service, sko og mote. Du er alltid smilende og i godt humør, og liker å glede andre. Du er interessert i å jobbe minimum 2 år hos oss.


Du er:

– kundevennlig og tålmodig

– energisk og smilende

– positiv og ærlig

– interessert i sko og moter

– aktiv og innsatsvillig

– nøyaktig og pliktoppfyllende

– snakker flytende norsk

– over 20 år

– lærevillig og tar initiativ

– alltid full av energi og har høy arbeidsmoral


Søknad og cv med bilde sendes på e-post til:
114100@eurosko.no
Eller leveres i butikk.


Søknadsfrist: snarest

Oppstartsfrist: snarest