Ledige stillingerVi søker to deltidsmedarbeidere til Oslo City

Vi ønsker å styrke vårt team på Oslo City og søker i den anledning etter to deltidsmedarbeidere. Vi søker hovedsakelig etter deg som kan jobbe 1 ettermiddag/kveld i uken samt lørdager.

Kvalifikasjoner

Erfaring fra skobutikk eller annen butikkvirksomhet er en fordel. Gode kunnskaper i norsk, muntlig og skriftlig samt noe engelsk. Du er 18 år eller eldre og trives med å jobbe i et høyt tempo. Du må brenne for salg, mennesker, sko og moter. Du er blid og positiv, pliktoppfyllende og serviceinnstilt. Hovedoppgaver vil være salg, varepåfylling og forefallende lagerarbeid, samt sikre en ren og ryddig butikk.

Vi tilbyr

En utfordrende og spennende jobb på et av Norges største kjøpesentre, med hyggelige kolleger som brenner for sko og salg. Konkurransedyktige betingelser.

Kontakt

Søknad og CV sendes til butikksjef Sandra Magnussen på 113800@eurosko.no
Tiltredelse: Snarest

Om arbeidsgiveren

Grændsens Skotøimagazin Oslo City er en av flere skobutikker ved samme navn i Oslo og omegn. Totalt er det 14 butikker i kjeden, og flaggskipet som ligger i Grensen 12 er Norges eldste og største skobutikk fordelt på 4 etasjer.

Grændsens Skotøimagazin Oslo City har et bredt utvalg sko til både dame og herre i alle prisklasser, og vi fører mange av de største internasjonale merkene.