Ledige stillingerVi søker ekstrahjelp til Grensen Sko Stovner Senter

Til vår butikk søker vi en utadvendt og engasjert selger. Vi søker hovedsakelig etter deg som kan jobbe kveld samt lørdager.

Kvalifikasjoner

Erfaring fra skobutikk eller annen butikkvirksomhet er en fordel. Gode kunnskaper i norsk, muntlig og skriftlig. Du er 18 år eller eldre og trives med å jobbe i et høyt tempo. Du brenner for salg, mennesker, sko og moter. Du er blid og positiv, pliktoppfyllende og serviceinnstilt. Hovedoppgaver vil være salg, varepåfylling og forefallende lagerarbeid, samt sikre en ren og ryddig butikk.

Vi tilbyr

En utfordrende og spennende jobb, med hyggelige kolleger som brenner for sko og salg. Konkurransedyktige betingelser.

Kontakt

Søknad og CV med bilde sendes til 116200@eurosko.no

Tiltredelse: Snarest

Om arbeidsgiveren

Grensen Sko Stovner Senter er en av flere skobutikker ved samme navn i Oslo og omegn. Totalt er det 14 butikker i kjeden, og flaggskipet som ligger i Grensen 12 er Norges eldste og største skobutikk fordelt på 4 etasjer.

Grensen Sko Stovner Senter har et bredt utvalg sko til både dame, herre og barn i alle prisklasser, og vi fører mange av de største internasjonale merkene.
Ledige stillinger hos Grensen Sko CC Vest & Grensen Sko Kidz CC Vest

Søknadsfrist: snarest.
Tiltredelse: snarest.
Antall stillinger: 3

Til våre to butikker på CC Vest søker vi utadvendte, aktive og engasjerte selgere. Nøkkeloppgaver vil være salg og topp kundeservice. Vi søker deg som vil veilede, inspirere og spre glede til våre kunder. Andre oppgaver vil være Varepåfylling og forfallende lagerarbeid, samt sikre en ren og ryddig butikk.

Heltid – 100 % stilling, 1 års vikariat

1 års vikariat med 37,5 timer per uke. Stillingen innebærer minimum to kvelder i uken samt annenhver lørdag.

Heltid – 80 % stilling, fast

Fast 30 timer per uke. Medarbeideren må kunne arbeide mer etter behov og ved sykdom. Stillingen innebærer minimum to kvelder i uken samt annenhver lørdag.

Deltid/ekstrahjelp

Fast 12-15 timer per uke. Medarbeideren må kunne arbeide mer etter behov og ved sykdom. Stillingene innebærer kveldsvakter og minst tre lørdager i måneden, i tillegg til ferier.

Kvalifikasjoner

Erfaring fra butikk, barnehage eller andre serviceyrker er en stor fordel. Gode kunnskaper i norsk, muntlig og skriftlig. Du er over 20 år, blid, positiv og serviceinnstilt. Du er selvstendig og initiativrik, men også flink til å samarbeide med andre. Du er tålmodig og løsningsorientert, og trives i et høyt tempo. Du motiveres av budsjett og resultater. Du må ha en ekte interesse for salg, service, sko og mote. Du er interessert i et langsiktig arbeidsforhold, helst mer enn ett år.

Vi tilbyr

En utfordrende og spennende jobb, med hyggelige kolleger som brenner for sko, salg og service. Konkurransedyktige betingelser.

Kontakt

Søknad og CV med bilde sendes til irene.daleng@eurosko.no eller leveres i butikk til Christine eller Irene.