Ledige stillingerVi søker selgere på Fornebu!

Til vår butikk på Fornebu søker vi tre utadvendte, aktive og engasjerte selgere. Vi ønsker å styrke vårt team med to nye deltidsmedarbeidere og en lørdagshjelp. Vi søker deg som brenner for salg og som vil veilede og inspirere våre kunder.

Deltidsmedarbeidere: Du må kunne jobbe fast 1 kveld i uken samt 2-3 lørdager i måneden.

Lørdagshjelp: Du må kunne jobbe fast 3-4 lørdager i måneden.

Om oss

Grændsens Skotøimagazin Fornebu er det nyeste tilskuddet til Grændsens Skotøimagazins butikker. Til sammen består kjeden av 9 skobutikker i Oslo og omegn. Hovedbutikken finner du i Grensen 12, hvor den har ligget siden 1889. Vi har 130-års erfaring og kunnskap om sko, og i våre butikker finner du noe for enhver smak og anledning. Grændsens Skotøimagazin Fornebu er en skobutikk med bredt utvalg innen alt av skotøy til barn, damer og herrer i alle prisklasser.

Kvalifikasjoner

Erfaring fra butikk eller andre serviceyrker er en stor fordel. Du må ha gode kunnskaper i norsk, muntlig og skriftlig. Du er over 20 år, blid, positiv og serviceinnstilt. Du trives i et høyt tempo og har en ekte interesse for salg, mennesker, sko og mote. Du er selvstendig og ikke redd for å ta initiativ, samtidig som du er lærevillig og flink til å samarbeide med andre. Du motivers av budsjett og resultater.

Nøkkeloppgaver vil være salg og super kundeservice. Andre arbeidsoppgaver vil være varepåfylling og forefallende lagerarbeid, samt sikre en ren og ryddig butikk.

Vi tilbyr

En utfordrende og spennende jobb i en ny og flott butikk i rask vekst, på et nytt og spennende kjøpesenter. Vi er et team med hyggelige kolleger som brenner for sko, salg og service. Konkurransedyktige betingelser.

Tiltredelse: Snarest.

Søknadsfrist: Aktuelle kandidater blir kontaktet fortløpende.

Kontakt

Søknad og CV med bilde sendes til butikksjef Wilda Fredlund på wilda.fredlund@eurosko.no